vakgaragehogeeng_werkplaats

AUTO UITLIJNEN

Uitlijnen van uw auto doet u bij Vakgarage Hoge Eng. Een auto is net als alle machines aan slijtage onderhevig. Door een kleine botsing kan er ongemerkt al iets veranderen wat grote gevolgen heeft voor het rijgedrag. Als de auto tijdens het rijden afwijkt naar één kant is dat meestal het gevolg van scheefstand van een van de wielen. Het gevolg is dat de band(en) scheef afslijt(en). Vervangen is een tijdelijke oplossing, want bij nieuwe banden gebeurt het opnieuw. De echte oplossing? Uitlijnen!

WAT IS UITLIJNEN?

Door gebruik te maken van een professioneel Arex uitlijnapparaat worden de assen van alle kanten bekeken en gecontroleerd. Vervolgens begint de reparatie die ervoor zorgt dat uw nieuwe banden of gebruikte autobanden weer gelijkmatig afslijten. Het resultaat is een auto die weer prettig stuurgedrag vertoont.

DE VOORDELEN VAN UITLIJNEN

Wetenschap liegt niet, zegt men weleens. Dat geldt zeker voor het uitlijnen van een auto. Door gebruik te maken van gemeten waardes komt de auto altijd weer in evenwicht. En het mooie is dat het resultaat gelijk merkbaar is op de weg. Bij Vakgarage Hoge Eng wordt de auto altijd door een professional uitgelijnd.

HOE WERKT UITLIJNEN?

Bij het constateren van scheef afgesleten banden is het van belang om zo snel mogelijk in te grijpen. Niet alleen voorkomt dat problemen in de toekomst, slijtage wordt na verloop van tijd meestal alleen maar erger en dat kan gevaarlijke situaties opleveren. Door de stand van de wielen en de assen te bekijken en waar nodig aan te passen, wordt altijd een optimaal resultaat behaald.

WAAROM KIEST U VOOR VAKGARAGE HOGE ENG?

Vakgarage Hoge Eng is dé uitlijnspecialist in de regio Putten. Wij hanteren nette tarieven voor het uitlijnen van een auto en hechten veel waarde aan de relatie met onze klanten. Naast het uitlijnen kunt u bij ons ook terecht voor nieuwe banden van bekende merken en nieuwe velgen. Als u pech onderweg krijgt en met spoed een bandenservice nodig heeft, kunt u contact opnemen met onze 24-uurs pechhulpservice, welke voor slechts € 25,00 bij ons is af te sluiten (heel EU en uw aanhanger of caravan is meeverzekerd).

Voor meer informatie of een prijsopgave, neem gerust contact met ons op of plan een afspraak via onderstaande button.